marți, 8 ianuarie 2013

TOP GEAR AWARDS 2012 - Panda 4X4 SUV-ul Anului

Share


"Mic, aprig, de neoprit ... Fiat Panda 4x4 este capra neagra a lumii auto" Asa a zis echipa Top Gear! Asa au explicat ei simplu, clar si la obiect de ce Panda 4x4 a primit acest premiu.



Juriul TopGear a acordat premiul de SUV-ul anului modelului Fiat Panda 4x4 in fata multor altor masini competitoare - mai scumpe - laudand manevrabilitatea, confortul si capacitatile remarcabile de off road. Au laudat in special si motorul Twin Air de 0,9 Litri in combinatie cu cutia de viteze manuala in 6 trepte si trapta intai pentru faptul ca asigura o tractiune foarte buna in off road.

"Hai sa nu luam Panda de sus spunand ca este surprinzator de bun in off road. Este bun. Am terminat discutia. Desigur, n-are diferentiale blocabile dar are un sistem de tractiune inteligent, o garda la sol generoasa si o treapta intai scurta. Urca pantele remarcabil, in parte datorita anvelopelor adecvate, dar si gratie masei reduse, care inseamna ca nu trebuie sa invinga o forta gravitationala prea mare. Este atat de compact incat se va strecura printer copaci si pietre care ar tine in loc un vehicul de off road classic"

Asta au spus ei, cei mai nonconformisti si mai de temut jurati din industrie. Noi suntem perfect de accord cu ei. In plus am putea doar sa adaugam ca Panda 4x4 este cu siguranta masina de care ai nevoie. Nu este fitoasa, nu este sclipicioasa si nici nu o poti cumpara in varianta cu schimbatorul de viteze tintuit cu cristale swarovski. In schimb, te scoate cu mare usurinta din parcarea nedeszapezita, te strecori cu ea in traficul infernal din orasele mult prea aglomerate in timp ce proprietarii tancurilor de sosea stau frumos si isi admira schimbatoarele, pe langa toate astea, daca vrei sa vezi cum se vede padurea dupa ninsoare, te urci in Panda 4x4 si faci un drum linistit pana in varf de munte.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites